ČESKY:

Squeak
Původ: přijat od majitele

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Squeak, pejsek, kříženec, 6 a půl roku starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaný a čipovaný. Malá velikost, 7.6 kg. Středně aktivní.

Squeak je mazlivý a zvědavý malý kamarád. Momentálně je v Praze v dočasné péči a je zvyklý žít v bytě. Squeak je čistotný a nic neničí. Má rád pozornost a nejraději by byl stále se svým člověkem. Squeak trpí separační úzkostí, proto pro něj hledáme takového páníčka, který pracuje z domova nebo který ho bude schopen naučit zůstat sám.

Squeak je velmi veselý pes, i když má jen tři nohy. Kromě chybějící nohy nemá žádné jiné problémy a je zcela zdravý. Squeak dobře chodí na vodítku a poslouchá na základní povely. Squeak je v pohodě s ostatními psy, ale chce, aby ostatní psi respektovali jeho osobní prostor. Rád by našel domov, kde bude psím jedináčkem a kde bude moci v klidu odpočívat na gauči ❤ Squeak je v pohodě s kočkami. Má rád děti, ale myslíme si, že pro něj bude lepší, když se přestěhuje do domácnosti bez dětí. Až na lehkou tvrdohlavost je to úžasný pes.

Squeak je v Praze v dočasné péči a je možné ho tam navštívit.

Pro Squeaka hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Squeak
Origin: owner surrender

SQUEAK is looking for his forever home!!
Meet Squeak, male, 6 years and 4 months old, mixed breed, small size 7.6 kg. He is vaccinated, dewormed, castrated and microchipped. Medium active.
Squeak is a cuddly and curios little buddy🥰 He is currently in Prague in foster care and he is used to live in an apartment. Squeak is house trained and does not destroy anything. He likes attention and would love to be with his human all the time. Squeak suffers from separation anxiety, so we are looking for a future owner who works from home or who will be able to train him to stay alone.
Squeak is a very happy dog ​​even though he only has three legs. Apart from the missing leg, he has no other problems and is completely healthy. Squeak walks well on the leash and he listens to basic commands. Squeak is ok with other dogs but wants the other dogs to respect his personal space. He would like to move into a home where he is the only dog ​​in the house and where he can relax on the sofa in peace❤ Squeak is ok with cats. He likes kids, but we think that it will be better for him to move into a household without kids. Apart from some stubbornness he is an amazing dog.
Squeak is in Prague in foster care and can be visited there.
If you can imagine being the right match for Squeak, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Message us on facebook and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A