ČESKY:

Nobby
Přijat do azylu: 30.7.2021
Původ: nalezen na Slovensku
Váha: 13.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A.

Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Nobby, pejsek, kříženec, přibližně 4 roky starý. Je kastrovaný, očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Menší střední velikost, 12 kg. Málo až středně aktivní, nepotřebuje dlouhé výlety.

Nobby byl zachráněn z ulice, takže když k nám přišel, byl divoký, ale teď je z něj úplně jiný pes. Nobby vychází s ostatními psy, má rád pozornost lidí a mazlení a děti mu nevadí, ale důvěřujeme mu pouze se staršími dětmi.

Nobby chodí moc hezky na vodítku, zvládá v pohodě život ve městě, je čistotný a zvyklý na život v bytě. Byl by to ideální pes pro někoho, kdo hledá málo až středně aktivního psa.

Co získáte na oplátku: věrného společníka, který bude střežit váš pozemek, spoustu mazlení, veselé tanečky v době krmení, hromaditele pískacích hraček, správného frajera, který vychází bez problému se všemi ostatními psy a v pohodě toleruje i kočky.

Nobby se nechází v dočasné péči v Praze a je možné ho tam navštívit.

Pro Nobbyho hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Nobby
Entered shelter: 30.7.2021
Origin: found in Slovakia
Weight: 13.5 kg

NOBBY is looking for his forever home!!

Meet Nobby, male, 3.5 years old, mixed breed, smaller medium size 12kg. He is vaccinated, dewormed, castrated, Advocate treated and microchipped. Low to medium active, no long walks required.
Nobby was rescued from the streets, so he was wild when he came to us, but he is a completely different dog now. Nobby gets along with other dogs, he enjoys people’s attention and cuddles and he is ok kids, but we do only trust him with older kids.
Nobby walks very well on the leash, he is doing good in the city, he is house trained and used to an apartment. 🥰 He would be a perfect dog for someone who is looking for a low to medium active dog.
What will you get in return: A loyal companion who enjoys lots of cuddles, happy dances when meal time, a squeaky toy destroyer, a dog that gets along with other dogs and who accepts cats.
Nobby is in Prague in foster care and can be visited there.
If you can imagine being the right match for Nobby, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.

Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A