ČESKY:

Molly
Přijata do azylu: 23.7.2022
Původ: přišla o svůj domov v Rumunsku
Váha: 21.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A.

Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Molly, fenka, kříženka, 6 let stará. Je očkovaná, kastrovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Větší střední velikost, 20kg.

Molly je milující duše, která naprosto zbožňuje lidskou pozornost, jakmile se cítí dostatečně klidně a důvěřuje vám. Cítí se líp spíš v blízkosti žen než mužů. Zpočátku je trochu plachá a chvíli jí trvá, než se osmělí, ale když si zvykne na nové prostředí a novou situaci, je to ten nejšťastnější pes, s jakým se kdy setkáte! Její absolutně nejoblíbenější věcí na světě je podřimování, ideálně opravdu dlouhé podřimování, což z ní dělá vcelku nenáročného psa. Dejte jí jídlo, vodu a pelíšek na spaní a ona nebude chtít nic víc.

Molly většinou podřimuje, když je doma, ale jakmile ji vezmete ven, je z bláznivá radostí, poskakuje, běhá a je hravá. Naprosto miluje běhání, umí být rychlá jako střela. Molly je velmi dobře vychovaná na vodítku i bez něj, ráda zdraví cizí lidi a s dětmi je v pohodě, ale myslíme si, že by jí nejlépe vyhovoval buď domov bez dětí a nebo se staršími klidnými dětmi.

Je velmi milá a chytrá. Molly je zvyklá žít v domácnosti a tento život jí velmi chybí. Momentálně žije v Praze v dočasné péči a je možné ji tam navštívit. Molly je čistotná a dobře chodí na vodítku. Není ráda sama, takže by pro ni byl ideální takový páníček, který pracuje z domova nebo je již v důchodu. Zvládá život ve městě i cestování MHD, ale na venkově by se jí určitě líbilo ještě víc.

Ostatní psy většinou toleruje, ale v blízkosti lidí a jídla velmi žárlí, takže pro ni bude lepší, když bude doma jedináčkem.

Pro Molly hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Molly
Entered shelter: 23.7.2022
Origin: lost her home in Romania
Weight: 21.5 kg

MOLLY is looking for her forever home!!

Meet Molly, female, 6 years old, mixed breed, medium size 20 kg. She is vaccinated, dewormed, castrated, Advocate treated and microchipped.
Molly is a loving soul who absolutely adores human attention once she feels comfortable enough to trust someone. ❤️ She certainly feels more comfortable around women. Molly is reserved first and it takes her time to open up, but when she is fully adjusted and accumulated with changes she is the most happy dog! Her absolute favourite thing in the world is taking naps, like really long naps which makes her a pretty low maintenance dog.😂 Give her food, water and a bed to sleep and she won’t ask for anything more. Molly is mostly napping when she is indoors, but the moment you take her outside she is a goofball of joy. Molly is well behaved on the leash and she tolerates kids, but in a home we only see her with older kids.
Due to tragic circumstances Molly lost her former home in Ukraine and misses her old life very much. Right now she lives in Prague in foster care and can be visited there. Molly is toilet trained and walks well on the leash. Molly prefers to be with her human, so someone who works from home or is already retired would be the best choice for her. She manages the city and travels in public transport, but a life on the countryside would fit her better.❤️
Molly is ok with some dogs, but gets jealous around her people and food, so she needs to be the only dog at home.🐾 In general she is not a big fan of other dogs and basically ignores them if they leave her alone.
If you can imagine being the right match for Molly, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Message us on facebook and complete an adoption application (which can be found in our ‘About’ section or on our webpage).
Please message us to schedule an appointment for visiting.