ČESKY:

Charley
Přijat do azylu: 13.9.2022
Původ: nalezen v Rumunsku
Váha: 10.6 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A.

Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Charley, pejsek, kříženec, 4.5 měsíce starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. V dospělosti očekáváme střední vzrůst.

Charley je opravdu milý a krásný pejsek. S ostatními psy je skvělý a hravý, ale Charley má nervózní povahu a lidem zatím moc nedůvěřuje. Chvíli mu trvá, než mezi lidmi osmělí, takže pokud někdo z vás má spoustu lásky a trpělivosti na rozdávání, Charley bude ten pravý pes pro vás. Hledáme budoucího majitele, který má zkušenosti s plachými psy a umíme si představit, že druhý sebevědomý pes by byl úžasným parťákem, ale není nutností. Také si myslíme, že by se mnohem lépe cítil na venkově než v rušném městě, ale kdokoli se zkušenostmi si s Charleym poradí i ve městě.

Jelikož je Charley ještě štěně, musí se vše učit od začátku. Zatím není čistotný ani neumí chodit na vodítku.

Pro Charleyho hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Charley
Entered shelter: 13.9.2022
Origin: found in Romania
Weight: 10.6 kg

CHARLEY is looking for his forever home!!
Charley, male, 4.5 month old, mixed breed, expected to be medium size once adult. He is vaccinated, dewormed, anti parasite treated and microchipped. Not castrated, he is too young.
Charley is a really sweet and beautiful boy 🥰 He is great and playful with other dogs, but Charley has a nervous nature and he does not trust many people yet. It takes him time to warm up to people, so if anyone out there has lots of love and patience to give, Charley will be the right dog for you💖 We are looking for a future owner that has experience with shy dogs and we imagine a second confident dog would be an amazing addition, but is not a must. We also think that he would feel much better on the countryside than in a busy city, but anyone with experience will be able to handle Charley in the city. As Charley is still a puppy he needs to learn everything from scratch. He is not house or leash trained yet.🐾
If you can imagine being the right match for Charley, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes agreement to castrate in adulthood and pay an adoption donation.
Message us on facebook and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A
You will also need to schedule an appointment with us for visiting. Thank you for your understanding.