ČESKY:

Cora
Přijata do azylu: 29.01.23
Původ: přijata od majitele
Váha: 16 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A .

Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Cora, fenka, kříženka, 1 rok a 10 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 16 kg.

Cora je krásná, energická a milá psí holčička. Je plachá, ale její stav se den ode dne zlepšuje. Když se s ní však setkáte poprvé, je obvykle rezervovaná a opatrná. Potřebuje čas, trpělivost a lásku, aby ukázala své pravé hravé já. A nejvíc ze všeho potřebuje mít doma psího parťáka. Již měla domov, ale byla tam psím jedináčkem a nebyla tak spokojená.

Cora se skvěle snáší se všemi psy, je absolutně nekonfliktní. Chová se jako velké štěně, ráda si hraje s ostatními psy a hračkami. Není vhodná do města, bojí se hlasitýh zvuků a městské prostředí je pro ni příliš rušné. Potřebuje najít domov na venkově, ať už v bytě nebo v domě se zahradou.

Cora je čistotná, dobře chodí na vodítku a je v pohodě s dětmi.

Pro Coru hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Cora
Entered shelter: 29.01.23
Origin: owner surrender
Weight: 16 kg

CORA is looking for her forever home!!
Meet Cora, female, 1 year and 10 months old, mixed breed, medium size 16 kg. She is vaccinated, dewormed, castrated, Advocate treated and microchipped.
Cora is a very smart, energetic and gentle girl.❤️ She has a nervous nature, but she is improving every single day. However, when you meet her for the first time she will be reserved. This girl needs a lot of time, patience and love to show her real self in a home and what she needs the most is another dog at home. Cora has found a home before, but just wasn’t happy there because she was the only dog ​​at home.
Cora is great with all dogs, she is an absolute non-conflict dog. Cora behaves like a big puppy, she loves to play with dogs and toys all day long.🐾 Cora should not live in the city as she is afraid of loud noises, so she needs to find a home in the countryside. She can live in an apartment or in a house. Cora is house trained, she walks well on the leash and she is good with kids.
If you can imagine being the right match for Cora, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A