ČESKY:

Ksyusha
Přijata do azylu: 4.4.2022
Původ: nalezena V Praze
Váha: 4 kg

Ksyusha, kočička, přibližně 1 rok a 9 měsíců stará. Je čipovaná, kastrovaná a očkovaná.

Ksyusha není z těch kočiček, které se k vám přihrnou jako první. Je zatím trošku zakřiklá a opatrná, ale s každým dnem dělá pokroky a pomaličku se osměluje. Věříme, že v tom pravém milujícím domově, kde se jí dostane trpělivosti a pochopení, rozkvete její dušička do krásy a bude z ní báječná a milá společnice.

Vychází výborně s ostatními kočičkami a je hravá. Víme, že většina lidí chce sebevědomou kočičku, která se ihned přijde pomazlit. Ale Ksyusha si zaslouží svou šanci! Zaslouží si báječného páníčka, který jí nabídne své srdce a dostatek času na to, aby mu začala důvěřovat.

Pokud si myslíte, že se nejlépe hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 .

Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Ksyusha
Entered shelter: 4.4.2022
Origin: found in Prague
Weight: 4 kg

🐾😻KSYUSHA is looking for her forever home!!

Meet Ksyusha, female, 1 year and 9 months old, she is microchipped, castrated and vaccinated.
Ksyusha is one of these cats that won´t ask you for cuddles. Ksyusha is still a bit shy and careful, but she is getting daily more out of her shell. We believe in a home she will gain trust and open up to her human roommate😽 She is great with other cats and she is playful.
We know very well that people usually prefer the cuddly cats, but if there is someone out there who has a place in their heart for a shy cat then please get in touch with us😽
If you think Ksyusha could be your new roommate, then please fill out an adoption application (found in the ‘About’ section of our Facebook page) and send us a DM for more information! 🐾😻