ČESKY:

Twix
Přijat do azylu: 1.10.2022
Původ: nechtěné štěně
Váha: 16.7 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Twix, pejsek, kříženec, 9 měsíců starý. Má za sebou první očkování, je odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. V dospělosti očekáváme střední vzrůst, momentálně má 17kg. Zatím není kastrovaný, ale může odejít do nové rodiny a kastraci poté zajistíme u nás na veterině na naše náklady.

Twix je milující a veselý pejsek. Je neustále veselý a rád si hraje s hračkami. Twix se skvěle snáší se všemi psy v našem azylu a umí chodit na vodítku. Je mazlivý, miluje velký kulatý pelíšek, který máme na zahradě, a pro jídlo by udělal cokoliv. Věříme, že by se mu dobře žilo v bytě a také že by mu vyhovoval i život ve městě. Je středně aktivní a byl by skvělým parťákem na běhání nebo turistiku. Zatím není čistotný, bude potřeba ho ještě trpělivě vychovávat. Twix je bezproblémový miláček, bude z něj super parťák pro život.

Pro Twixe hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Twix
Entered shelter: 1.10.2022
Origin: unwanted puppy
Weight: 16.7 kg

TWIX is looking for his forever home!!
Meet Twix, male, 8 months old, mixed breed, expected to be a medium size once adult, he now weighs 17kg. He has his first vaccination, is dewormed, anti-parasite treated and microchipped. Not yet castrated.
Twix is a very loving and funny dog🥰 He is all the time happy and loves to play with toys. Twix is great with all dogs and knows how to walk on a leash.🐾 He is cuddly, loves the big round dog bed we have in the garden and he would do anything for food. We believe that he would do well in an apartment and also the city life would suit him. He is medium active and would make a great running or hiking partner. He is not yet house trained. Twix causes us no problems, we simply love this dog.
If you can imagine being the right match for Twix, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract and pay an adoption donation.
Message us on facebook and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A
You will also need to schedule an appointment with us for visiting. Thank you for your understanding.