ČESKY:

Buddy Boy
Přijat do azylu: 10.8.2022
Původ: nalezen v Mladé Boleslavi
Váha: 3.2 kg

Buddy Boy, kocour, 9 měsíců, čipovaný, kastrovaný, očkovaný a testovaný (negativní) na FIV a FeLV.

Buddy Boy je opravdu úžasný a jedinečný kocour. Je velmi přítulný a přátelský. Buddy zbožňuje každého člověka, miluje náklonnost a pozornost a byl by úžasný i do rodiny s dětmi. Buddy si rád hraje, je s ním legrace. Jeho snem by bylo najít rodinu, se kterou by mohl být pořád, potřebuje hodně pozornosti, takže pro něj bude lepší, když bude mít doma více než jednoho člověka. Ideální by bylo, kdyby si s ním někdo mohl hrát přes den, takže nebude tak aktivní v noci.
Buddy Boy je nyní v dočasné péči v Praze, je možné ho tam navštívit.
Pokud si myslíte, že by Buddy Boy mohl být vaším novým spolubydlícím, pak prosím vyplňte náš adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7, a napište nám email.

ENGLISH:

Buddy Boy
Entered shelter: 10.8.2022
Origin: found in MLada Boleslav
Weight: 3.2 kg

🐾😻BUDDY BOY is looking for his forever home!!
Meet Buddy Boy, male, 9 months old, he is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Buddy Boy is a truly amazing and unique cat😽 He is super cuddly and friendly. Buddy adores every human being, he loves affection and attention and he would be a wonderful cat for children. Buddy loves playing, he is such a fun cat to be with. His dream would be to find a family he can be with all the time, he needs a lot of attention, so it will be better for him to have more than one human at home. Ideal would be if someone can play with him in the day, so won´t be so active during the night.
Buddy Boy is now in foster care in Prague, he can be visited there.
If you think Buddy Boy could be your new roommate, then please fill out an adoption application https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 and send us a DM for more information! 🐾😻