ČESKY:

Přijata do azylu: 20/9/22
Původ: přijata od majitele
Váha: kg

Piccola, kočička, 3 roky stará. Je čipovaná, očkovaná, kastrovaná, odčervená a ošetřená proti vnějším parazitům. FIV a FeLV negativní.

Pokud hledáte veselou, přítulnou, měkkou a milující kočku, pak je pro vás naše Piccola ta pravá!
Piccola miluje lidi, nikdy si nenechá ujít žádné drby, pokud u vás budou na návštěvě přátelé. Skvěle využívá svůj škrabací strom, neničí žádný nábytek, je to ideální parťák na večery s pizzou a Netflixem ! Její dočasná rodina tuhle holčičku prostě zbožňuje. Miluje spaní v posteli se svými lidmi a ráno se postará o to, abyste nezmeškali budík, protože ví, kdy je čas na snídani !
Piccola prožila většinu svého života jako kočičí jedináček, a myslíme si, že pro ni bude lepší, když i nadále bude doma jedinou princeznou.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 20/9/22
Origin: owner surrender
Weight: kg

💖 PICCOLA 💖 is STILL looking for her forever home !

Honestly Piccola had so much bad luck in her life, it’s untrue. We had people who adopted her, but either weren’t ready to commit, had allergies coming up or different priorities in life than taking good care of such a loving kitty. It is time to find this girl her forever home!!❤️
If you’re looking for a funny, cuddly, soft and loving cat, then our Piccola is the right match for you!
She is 3 years old, castrated, healthy, vaccinated, Fiv Felv negative.
Piccola loves people, she will never miss any gossip if you’ll have your friends over. 😜 She’s great at using her scratching tree, not ruining any furniture, she’s the perfect buddy for pizza and Netflix nights ! Her foster family simply adores this little girl. She loves sleeping at night with her people and she’ll make sure you won’t miss your alarm clock in the morning since she knows when it’s time for her breakfast !🌭🍔🍕
Piccola has lived most of her life as a single cat, and to make sure we’ll find the right home for her this time, we think it will be better for Piccola to be the only princess at home.
If you’ve always dreamed of having a little cuddly princess in your house, do not hesitate to fill out the adoption application on the link below and contact us!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBJDe21FxsTl0aYDAw5TQm9gfvKTC-N-Hl_x5moz9v_J5prA/viewform