ČESKY:

Přijata do azylu: 25.12.2022
Původ: nalezena v Praze
Váha: 6 kg

JOY hledá domov

Joy, fenka, 6 měsíců stará, kříženka, malá velikost 6 kg. Má za sebou první očkování, je odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná.

Joy je milující fenečka plná energie 🥰 Zbožňuje lidi a myslíme si, že by z ní jednou mohl být úžasný rodinný pes. Joy je dobře socializovaná a skvěle se snáší s ostatními psy. 🐾 Lidé si myslí, že malí psi jsou snadněji ovladatelní, ale Joy je stejně aktivní jako velký pes a ráda hlídá náš pozemek. Joy je plná energie a opravdová objevitelka, rozhodně to není žádný gaučák a nebude šťastná, když ji budete nosit jen v tašce. Jelikož je Joy ještě štěně, musí se ještě všemu od základů naučit. Zatím není čistotná ani neumí chodit na vodítku. Když ji necháte o samotě tak pláče, takže budoucí majitelé na tom musí zapracovat, nebo by byl ideální někdo, kdo má doma dalšího psa, aby nebyla Joy úplně sama, nebo kdo ji může vzít s sebou do práce.

Podmínkou adopce je zaplacení adopčního poplatku a podepsání adopční smlouvy, jejíž součástí je i podmínka zajištění kastrace v dospělosti.

ENGLISH:

Entered shelter: 25.12.2022
Origin: found in Prague
Weight: 6 kg

JOY is looking for her forever home!!
Meet Joy, female, 6 months old, mixed breed, small size 6 kg. She has her first vaccination, is dewormed and microchipped. Not yet castrated.
Joy is loving little bundle of energy 🥰 She adores humans and we think she could make an amazing family dog one day. Joy is well socialized and great with other dogs. 🐾 People think that small dogs are easier to handle, but Joy is just as active as a big dog and she loves to guard our property. Joy is full of energy and a real discoverer, she is certainly no couch potato and won’t be happy being only carried around in a bag. As Joy is still a puppy she still needs to learn everything from scratch. She is not yet house or leash trained. When Joy is being left alone she cries, so the future owners need to work on that or ideal could be someone with another dog at home or who can take her with to work.
If you can imagine being the right match for Joy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A