ČESKY:

Přijat do azylu: 02.01.2023
Původ: Rumunský útulek
Váha: 9.2 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Drákula, pejsek, kříženec, přibližně 1 rok a 4 měsíce starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaný a čipovaný. Malá velikost, 10 kg.

Drákula je malý divoch, který miluje lidi a mazlení. Má ten nejsrandovnější předkus co jsme kdy viděli. Byl zachráněn z útulku v Rumunsku, takže v kombinaci s tím předkusem jsme si nemohli pomoct a museli jsme ho pojmenovat Drákula.

Je plný energie a radosti a v jednom kuse se hrne do dveří do domu, takže možná už někdy v minulosti svůj domov měl. Drákula zná vodítko a ničeho se nebojí, poslouchá, když ho zavoláte, a má rád děti. Když je nadšený (hlavně když je čas večeře), vydává hrozně legrační zvuky, spokojeně chrochtá jako malé prasátko. Drákula má spoustu energie, takže by se hodil k aktivním páníčkům. S ostatními psy je v pohodě, vychází s pejsky i fenkami, i když se při prvním setkání projevuje trochu dominantně.

Drákula je výborně motivovatelný jídlem, takže se správným vedením jistě zvládne základní výchovu a výcvik. Protože má Drákula hodně energie a nevíme, jak se bude chovat a jak dlouho mu bude trvat, než se zabydlí v novém domově, rádi bychom zájemcům o něj nabídli možnost si ho nejprve vzít na zkoušku do dočasné péče a teprve poté podepsat adopční smlouvu.

Pro Drákulu hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 02.01.2023
Origin: Romanian shelter
Weight: 9.2 kg

DRACULA is looking for his forever home!! Meet Dracula, male, 1 year and 4 months old, mixed breed, small size 10 kg. He is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Dracula is a little whirlwind who loves people and cuddles. 🥰 We think he has the most special underbite on this planet. He was rescued from an animal shelter in Romania, so in combination with that underbite we couldn’t help it and had to name him Dracula.
He is full of energy and joy and and always tries to go inside the house, so we think he might had a home once. Dracula knows the leash and isn’t afraid of anything, he listens when you call him and he likes children. He makes the absolute funniest noise when he’s excited, especially when it’s dinner time he happily grunts like a little pig. Dracula is doing good with other dogs now, he gets along with male and females, though he has a bit of a dominant nature when he first meets another dog. Dracula has lots of energy, so active people would be a great fit for him. Dracula is very food motivated, so that’s a good base for basic education and training. We would like to offer the opportunity to foster Dracula before adopting him.
If you can imagine being the right match for Dracula, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract and pay an adoption donation. Message us on facebook or send us an email to highlight your application and complete an adoption application https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfew0GLLc89gkh31_8OQd2wGeXfD5NrbhyKOfC3AFXT6mb53A/viewform