ČESKY:

Přijat do azylu: 25.12.2022
Původ: byl zanechán u naší brány jako nechtěný vánoční dárek
Váha: 7.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Sprite, pejsek, kříženec, 9 měsíců starý. Je poprvé očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaný a čipovaný. Malá velikost, 7.5 kg.

Sprite je roztomilý psí kluk. Je sebevědomý, velmi mazlivý, miluje lidi a je středně aktivní. Sprite se skvěle snáší se všemi psy, a i když je malý, nebojí se žádného velkého psa. Myslíme si, že by mohl být ideálním psem do města, úplně vidíme, jak se tenhle prcek potlouká po kavárnách. Sprite chodí dobře na vodítku, ale ještě není čistotný.

Pro Sprita hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 25.12.2022
Origin: he was left at our gate as an unwanted Christmas present
Weight: 7.5 kg

SPRITE is looking for his forever home!!
Meet Sprite, male, 9 months old, mixed breed, small size 7.5 kg. He had his first vaccination, is dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Sprite is a lovely little boy🥰
He is confident, super cuddly, loves people and medium active. Sprite is great with all dogs and even though he is small he isn’t afraid of any big dogs.🐾 We think he could be a perfect dog for the city, we totally see this little guy hanging out it coffee shops. Sprite walks well on the leash, but he isn’t house trained yet.
If you can imagine being the right match for Sprite, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract and pay an adoption donation. Complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A and send us a message to highlight your application. Please schedule an appointment with us for visiting. Thank you for your understanding.