ČESKY:

Přijat do azylu: 26.12.2022
Původ: nalezena na Praze 9
Váha: 8.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Snowy, fenka, kříženka, 8 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Momentálně váží 8.5 kg, v dospělosti očekáváme menší střední vzrůst.

Snowy je úžasná a jemná duše. Není to pes pro začátečníky, protože je plachá a bojí se všeho nového, takže hledáme někoho, kdo jí dá pocit bezpečí a získá si její důvěru. I když se Snowy v určitých situacích bojí, není v ní ani náznak agrese. I když jsme měli psy, kteří jsou mnohem bázlivější než ona, rádi bychom zdůraznili, že se správným zkušeným člověkem má Snowy největší šanci svůj strach překonat. Druhý sebevědomý pes v domácnosti by jí také velmi pomohl. Snowy zbožňuje ostatní psy a vychází v pohodě s každým psem u nás. Při první návštěvě vám Snowy pravděpodobně nepadne do náruče, ale po nějakém čase vám začne důvěřovat a bude se chtít nechat hladit. Jakmile vám začne důvěřovat, je to úžasná a mazlivá fenka, něžná a roztomilá. Snowy si ráda hraje s hračkami. Myslíme si, že s dětmi by byla v pohodě, ale děti musí pochopit, že trvá nějakou dobu, než si získají její důvěru, takže by bylo lepší, kdyby šla do rodiny ke starším a rozumným dětem.

Pro Snowy hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 26.12.2022
Origin: found in Prague 9
Weight: 8.5 kg

SNOWY is looking for her forever home!!
Meet Snowy, female, 8 months old, mixed breed, she has now 8.5 kg, expected to be small to smaller medium size in adulthood. She has her first vaccination, is dewormed, castrated and microchipped.
Snowy is a wonderful and gentle soul 🥰 She is not a dog for first time dog owners as she is shy and afraid of anything new so we are looking for someone who will make her feel safe and gain confidence. Even if Snowy is scared in certain situations there is no spark of aggression in her. While we’ve had dogs that are much more fearful than her, we would like to point out that with the right experienced person, Snowy has the best chance of overcoming her fears. A second confident dog at home would also help her a lot, in fact she would love to move into a home with another dog. Snowy absolutely loves other dogs and gets simply along with every dog here. 🐾 Snowy is not likely to fall into your arms the first time you visit, but after a while she will trusts you and wants to be petted. Once she trust you she is a wonderful and cuddly dog, really gentle and absolutely adorable. Snowy loves to play with toys.❤ We think she would be fine with children, but the children must understand that it takes time to gain her trust, so we think it is better if the children are a bit older.
If you can imagine being the right match for Snowy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A