ČESKY:

Přijat do azylu: 22.12.2022
Původ: přijat od majitele
Váha: 4.45 kg

Dima, kocourek, přibližně 1 a půl roku starý. Je čipovaný, očkovaný a kastrovaný. FIV a FeLV negativní.

Dima je rozkošný a hravý kocourek. Momentálně se nachází v dočasné péči v Praze a je možné ho tam navštívit. Jeho dočasná panička už si ho chtěla nechat, ale s těžkým srdcem se rozhodla, že pro něj bude nejlepší když najde domov někde, kde na něj bude čekat kočičí parťák na hraní, protože Dima je mladý a plný energie a moc rád dovádí.

Je to takový psí kocourek, protože moc rád aportuje hračky a pak je s člověkem vymění za nějaký dobrý pamlsek. Miluje mazlení a pusinky, ale je natolik energický, že na klíně moc neposedí.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 22.12.2022
Origin: owner surrender
Weight: 4.45 kg

DIMA and his mice collection are looking for their forever home ! 🐀🐁

Dima is a gorgeous 1 year and 6 months old cat.
He’s currently being super spoiled in his foster home in Prague. It was a tough decision to take for Mae ( Dima’s foster mom ) and she decided he would benefit much more living in a home with another young friendly cat since he has so so much energy and is being very playful all day long.
He’s a dog-cat since he can perfectly fetch for his favourite mouse but only in exchange of some yummy treats. 🤪
He loves cuddles and kisses but not much of a lap cat.
If you think you can give Dima a perfect forever home, do not hesitate to fill out the adoption application on the link below and contact us. 😻

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBJDe21FxsTl0aYDAw5TQm9gfvKTC-N-Hl_x5moz9v_J5prA/viewform