ČESKY:

Přijat do azylu: 24.2.2023
Původ: nalezen v Praze
Váha: 3 kg

❤ Louie hledá domov ❤

Louie, kocourek, přibližně 2.5 roku starý. Je čipovaný, kastrovaný a očkovaný. FIV a FeLV negativní.

Louie je krásný a aktivní kocour. Je opravdu jedinečný! Je ho kus, potřebuje dostatek prostoru a aktivit. Zbožňuje lov myší, brouků nebo motýlů a vypadá to, že to myslí vážně a skutečně je to zkušený lovec. I když si hraje jen s myší na hraní, vezme ji do tlamy a “mňouká”, jako by ji skutečně ulovil. Rád vyhlíží z okna a je celý nadšený, když zahlédne ptáky.

Louie spí se svou dočasnou paničkou téměř celou noc a budí se přesně v půl sedmé. Přes den vyžaduje pozornost a chce si hrát. Louie je velmi dobrý v aportování hraček, hozenou hračku vám přinese a hodí ji po vás jako pes, znovu a znovu. Louie je zvyklý na psy a jiné kočky.

Louie je poměrně samostatný a rád si chodí pro jídlo. Potřebuje kartáčovat kožich, ale moc se mu to nezamlouvá. Nejlepší je Louieho při česání zabavit nějakou hrou, proto hledáme někoho, kdo má zkušenosti s dlouhosrstými kočkami. Je to také proklatě obratný zloděj jídla. Jeho dočaskáři nesmí nechat žádné jídlo bez dozoru na stole, protože jinak ho Louie okamžitě sní nebo ukradne z talíře. Potřebuje kvalitní jídlo, jinak může mít potíže se žaludkem.

Nachází se v dočasné péči v Praze a je možné ho tam navštívit. V novém domově může žít buď v bytě a nebo mít i přístup ven, ale to pouze v případě, že by žil na venkově v místech, kde nehrozí, že ho srazí auto jakmile si vyjde na špacír.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 24.2.2023
Origin: found in Prague
Weight: 3 kg

LOUIE is looking for his forever home!!🏠
Meet Louie, male, 2.5 years old, he is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Louie is a beautiful and active boy.😻 He is truly one of a kind! Louie is quite big (still no Maine Coon 😃), he wants a lot of space and activities. He absolutely loves to hunt 🐁, 🐞 or 🦋 and we are not joking, he seems being used to hunting. When Louie plays with his toy mouse, he takes it in his mouth and “meows” as he had actually caught it. He regularly watches Cat TV (which is windows) and gets all excited when birds are there.
Louie sleeps with his foster mom almost all night and wakes up at 6:30 straight. He demands to play through the day. Louie is very good at fetching toys, he literally brings you the toy and throws it at you like a dog, again and again. Louie is used to dogs and other cats.
Louie is quite independent and loves to come for food. He needs brushing, but he doesn’t like it much. It is best to distract Louie with a game while brushing, so we are looking for someone experienced with long hair cats.☝️ Louie is a crazy good food thief.😽 His fosters can’t leave any food unattended on the table, because Louie will immediately eat it or steal from the plate.🐯 He needs quality food otherwise he’ll end up having a bad stomach.
Louie is right now in foster care in Prague and can be visited there.
If Louie touched your heart and you think he can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBJDe21FxsTl0aYDAw5TQm9gfvKTC-N-Hl_x5moz9v_J5prA/viewform