ČESKY:

Přijat do azylu: 19.03.2023
Původ: nechtěné štěně
Váha: 12.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Leonard, pes, kříženec, 4.5 měsíce starý. Má za sebou první očkování, je odčervený a čipovaný. Zatím není kastrovaný. V dospělosti očekáváme střední až větší velikost, momentálně váží 13 kg.

Leonard je milý a něžný psí kluk. Je to typické štěně, rád si hraje celý den a dělá různé lumpárny. Skvěle se snáší s lidmi a miluje děti, jednou by z něj byl skvělý rodinný pes. Stejně jako jeho sestra Penny dobře hlídá naši zahradu a upozorňuje nás štěkotem, když něco zpozoruje přes plot. Leonard se skvěle snáší s ostatními psy a je dobře socializovaný se psy všech věkových kategorií a velikostí.

Je to ještě štěně, musí se všechno postupně naučit, není ještě čistotný ani neumí chodit na vodítku.

Pro Leonarda hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 19.03.2023
Origin: unwanted puppy
Weight: 12.5 kg

LEONARD is looking for his forever home!!
Meet Leonard, male, 4.5 months old, mixed breed, he has now 13 kg, expected to be medium to large size in adulthood. He has his first vaccination, is dewormed and microchipped. He is not castrated.
Leonard is a sweet and gentle little soul. 🥰 He is a typical puppy that loves to play all day and causes all sorts of mischief. He is great with people and loves kids, he would make a great family dog one day. Like his sister Penny he guards our garden well and alerts us by barking if he observes anything over the fence. Leonard is great with other dogs and is well socialized with dogs of all ages and sizes. 🐾
As Leonard is still a puppy he still needs to learn everything from scratch, he is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Leonard, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A