ČESKY:

Přijata do azylu: 14.03.2023
Původ: nechtěné štěně
Váha: 12.9 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Sofie, fenka, kříženka, 8 měsíců stará. Má za sebou první očkování, je odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná. Střední velikost, momentálně váží 14 kg.

Sofie je jemná, velmi chytrá a na lidi orientovaná fenečka. Je to výjimečné štěně, které zbožňuje lidi a skvěle se snáší s dětmi. Sofie se skvěle snáší se psy, které zná, ale noví nebo větší psi ji mohou zpočátku vyděsit. Je to chytrá holka s velkým potenciálem, ale potřebuje majitele, který má zkušenosti s německými ovčáky, protože typicky pro toto plemeno má tendenci své lidi chránit. Jelikož je Sofie ještě štěně, musí se ještě vše učit od základů, není ještě čistotná, ale vodítko už docela zvládá. Ke kočkám se chová velmi jemně.

Pro Sofii hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 14.03.2023
Origin: unwanted puppy
Weight: 12.9 kg

SOFIE is looking for her forever home!!
Meet Sofie, female, 8 months old, mixed breed, she has now 14 kg, expected to be medium size in adulthood. She is vaccinated, dewormed and microchipped. She is not yet castrated.
Sofie is a gentle, super smart and people oriented dog. 🥰 She is a very special puppy who adores people and is brilliant with kids. Sofie is great with the dogs she knows, but new or bigger dogs can scare her at first.🐾 She is a smart girl with lots of potential, but Sofie needs an owner who has experience with German Shepherds, because typical for the breed she tends to protect her people. As Sofie is still a puppy she still needs to learn everything from scratch, she is not yet house trained, but she knows the leash. Sofie is very gentle with cats.
If you can imagine being the right match for Sofie, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange the castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A