ČESKY:

Přijata do azylu: 02.04.2023
Původ: zachráněna z řetězu v Rumunsku
Váha: 13 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Nobbinka, fenka, kříženka, 2 roky stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 13 kg.

Nobbinka je také známá jako naháněčka míčků, znalkyně jídla, mistrině v tanci, odbornice na navigaci a sběratelka hraček! Jestli hledáte chlupatého společníka, který miluje pozornost, mazlení a denně pro vás tančí malé veselé tanečky, pak je Nobbinka přesně pro vás!!
Nobbinka byla zachráněna z řetězu a musela se všechno učit od začátku, ale teď už je čistotná, umí chodit na vodítku, zvládá cesty v MHD a doma je to hodná holka, až na to že si sem tam zavyje na protest. S ostatními psy vychází dobře. Nobbinka nemá zkušenosti s dětmi, ale dokáže si zvyknout na starší děti, které psům rozumí. Je středně aktivní, což z ní dělá skvělého parťáka na procházky i na válení se na gauči. Nobbinka je na procházkách poslušná i bez vodítka a je to opravdu věrný pes, neopustí vás, maximálně si na chviličku odběhne prohnat zajíce.
Momentálně se nachází v dočasné péči v Praze, kde je možné ji navštívit. Nobbinka není pes do centra města, raději by žila na okraji Prahy nebo na venkově.

Pro Nobbinku hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 02.04.2023
Origin: from Romania rescued from a chain
Weight: 13 kg

NOBBINKA is STILL looking for her forever home!!
Meet Nobbinka, female, 2 years old, mixed breed 13 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Nobbinka also known as the playful ball enthusiast, food connoisseur, dancing queen, home navigation expert and toy hoarder!❤️ Are you looking for a furry companion who loves attention, cuddles and does daily little happy dances for you, then Nobbinka is your dog!!
Nobbinka was rescued from a chain and she had to learn everything from scratch, but now she is house and leash trained, she knows public transport and she is simply a good girl at home apart from a few howling protests here and there. She gets well along with other dogs. 🐾 Nobbinka has no experience with kids, but she can get used to older kids who understand dogs. She is medium active, which makes her a great dog for adventures, but she also knows how to relax inside. Nobbinka is good off leash in the nature and a truly loyal dog, she will not leave your side unless a rabbit invites her for a two minutes chase.
Right now she is in foster care in Prague and can be visited there. Nobbinka is no city center dog, she prefers to live on the outskirts of Prague or on the countryside.
If you can imagine being the right match for Nobbinka, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application
https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A