ČESKY:

Přijata do azylu: 25.3.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 11 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Emmy, fenka, kříženka, cca 1,5 roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Zatím není kastrovaná, ale operaci bude hradit náš azyl, i kdyby už proběhla v nové rodině. Menší střední velikost, 11 kg.

Emmy je brouček. Zbožňuje lidi, od rána do večera je veselá a dobře naladěná. Užívá si lidskou pozornost a ráda se mazlí, v pohodě vychází i s dětmi, takže by z ní byl skvělý rodinný pes. Emmy je dobře socializovaná a velmi hravá s ostatními psy. Je to chytrá, aktivní a sebevědomá holčička. Emmy je velmi orientovaná na lidi a ráda by s nimi byla neustále, takže se může stát, že bude ze začátku potřebovat trénovat zůstávání o samotě, než si na to zvykne. Zatím není čistotná ani neumí ještě chodit na vodítku.

Pro Emmy hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 25.3.2023
Origin: owner surrender
Weight: 11 kg

EMMY is looking for her forever home!!
Meet Emmy, female, 1.5 years old, mixed breed 11 kg. She has her first vaccination, she is dewormed, anti-parasite treated and microchipped. She is not yet castrated, but we will cover the costs of her castration.
Emmy is a love bug who adores people.❤️ This girl is all day long happy and positive. She absolutely loves people and enjoys to be cuddled, Emmy is also great with kids, so she would make a great family dog. Emmy is well socialized and very playful with other dogs.🐾 She is a smart, active and confident little girl. Emmy is very people oriented and would like to be with her humans all the time, so it could be that she will need some training at the beginning to learn how to stay alone at home. She is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Emmy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A