ČESKY:

Přijata do azylu: 18.03. 2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 4 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Ginny fenka, kříženka, 4 měsíce stará. Má za sebou první očkování, je odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná. Menší velikost, momentálně váží 6 kg.

Ginny je sebevědomá, chytrá a aktivní holčička. Je velmi tvrdohlavá, rozhoduje se sama a neposlechne vás, když se jí nechce, takže hledáme takového páníčka, který už má se psy zkušenosti. Ginny vychází skvěle s ostatními psy a to všech věkových kategorií a velikostí.

Ginny má ráda dospělé i děti, jen velmi malých dětí kolem 2 let se bojí. Ginny je zvyklá na kočky, ale stejně jako se psy si s nimi bude chtít hrát, takže případná kočičí spolubydlící musí být tolerantní, aby Ginny neublížila. Venku na zahradě kočky prohání protože jí to připadá jako prima hra. Je čistotná a zvládá chůzi na vodítku a je zvyklá na klec / přepravku.

Pro Ginny hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 18.03. 2023
Origin: owner surrender
Weight: 4 kg

GINNY is looking for her forever home!!
Meet Ginny, female, 4 months old, mixed breed, she has now 6 kg, expected to be a small medium size in adulthood. She is dewormed and microchipped. She is not castrated.
Ginny is a confident, smart and active little girl. 🥰 She is very stubborn, decides on her own and won’t listen to you if she doesn’t feel like, so we are looking for future owners with some basic dog experience. Ginny is amazing with other dogs and well socialized with dogs of all ages and sizes.🐾
Ginny is great with people and kids, only very little kids around 2 years old scare her. Ginny is used to cats, but again she will try to play with them, so your cat must be tolerant to avoid Ginny getting hurt. For her it’s a game to chase cats outside. Ginny is house, crate and leash trained.
If you can imagine being the right match for Ginny, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange the castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A