ČESKY:

Přijata do azylu: 29.4.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 4.6 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Baby Bear fenka, kříženka, 4 měsíce stará. Je očkovaná, odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná. Menší velikost, momentálně váží 4.6 kg.

Baby Bear je roztomilá holčička. Je dobře socializovaná se psy všech věkových kategorií a velikostí. S lidmi je v pohodě, ale stále trochu plachá a opatrná, momentálně má raději děti než dospělé. Teprve nedávno začala více komunikovat s lidmi. Jejím oblíbeným druhem jsou rozhodně psi a v novém domově by byla skvělým parťákem k dalšímu psovi. Jelikož je Baby Bear štěně, musí se vše naučit od základů, není ještě čistotná a neumí ani chodit na vodítku.

Pro Baby Bear hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 29.4.2023
Origin: owner surrender
Weight: 4.6 kg

BABY BEAR is looking for her forever home!!
Meet BABY BEAR, female, 17 weeks old, mixed breed, she has now 4.6 kg, expected to be a small or smaller medium size in adulthood. She is vaccinated, dewormed, microchipped and anti-parasite treated. She is still too young to be castrated.
Baby Bear is a cute little girl. 🥰 She is well socialized with dogs of all ages and sizes.🐾 She is ok with people but still a bit shy and careful, right now she likes kids more than adults. Only recently has she started to interact more with people. Her favourite species are definitely dogs and she would make a wonderful addition to another dog at home. As Baby Bear is a puppy she still needs to learn everything from scratch, she is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Baby Bear, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange the castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A