ČESKY:

Přijata do azylu: 29.4.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 13.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Mama Bear, fenka, kříženka, 2 roky stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 13.5 kg.

Mama Bear je úžasná a milá fenka. Zbožňuje lidi a skvěle vychází s dětmi. Dobře se snáší i s kočkami. V pohodě vychází s ostatními psy, ale mezi neznámými psy může být spíš trochu plachá a raději si udržuje odstup, než by šla do nějakých konfliktů. Chodí dobře na vodítku, ale zatím nedokážeme říct, jestli bude 100% čistotná nebo jestli to bude chtít nějaký čas na učení. Má ráda lidskou pozornost a mazlení a u veterináře se chová dobře. Přišla o jedno oko, ale to jí nedělá žádné potíže ani nezpůsobuje bolesti.

Pro Mama Bear hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 29.4.2023
Origin: owner surrender
Weight: 13.5 kg

MAMA BEAR is looking for her forever home!!
Meet MAMA BEAR, female, 2 years old, mixed breed, medium size 13.5 kg. She is vaccinated, dewormed, castrated, Advocate treated and microchipped.
Mama Bear is a wonderful and gentle girl.❤️ She adores people and she is great with kids. She is also good with cats. Mama Bear is good with other dogs, but with unfamiliar dogs she can be a bit shy and rather keeps distance before she would walk into any troubles. 🐾 Mama Bear walks well on the leash, but at this moment we can’t tell if she is house trained. She is enjoys human attention and cuddles and she behaves well at the vet. She lost one eye, but that does not cause her any troubles or pain.
If you can imagine being the right match for Mama Bear, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application
https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A