ČESKY:

Přijata do azylu: 25.4.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 9 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Miley, fenka, kříženka, 6 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná. Menší střední velikost, momentálně váží 11 kg.

Miley je fantastické štěně. Je přítulná, něžná, aktivní a velmi hravá. Miley se skvěle snáší s dospělými a také vychází v pohodě s dětmi a kočkami. Miley je dobře socializovaná se psy všech věkových kategorií a velikostí. Je velmi vnímavá a chytrá. Vezme si misku do tlamy, aby si řekla o další jídlo. Je to opravdu výjimečné štěně. Miley umí na vodítku, ale ještě není čistotná.

Pro Miley hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 25.4.2023
Origin: owner surrender
Weight: 9 kg

MILEY is looking for her forever home!!
Meet MILEY, female, 6 months old, mixed breed, she has now 11 kg, expected to be a smaller medium size in adulthood. She is vaccinated, dewormed, microchipped and anti-parasite treated. She is still too young to be castrated.
Miley is a fantastic puppy. 🥰 She is cuddly, gentle, active and very playful. Miley is great with people and very good with kids and cats. Miley is well socialized with dogs of all ages and sizes.🐾 Miley is very attentive and super smart. She will take her bowl into the mouth to ask for more food. She is really a special puppy. Miley knows the leash, but is not yet house trained.
If you can imagine being the right match for Miley, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange the castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A