ČESKY:

Přijat do azylu: 19.4.2023
Původ: převzat od majitele
Váha: 6 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Scruffy, pejsek, kříženec, přibližně 3 roky starý. Má za sebou první očkování, je odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Zatím není kastrovaný, ale po ukončeném očkování bude náš azyl jeho kastraci hradit, i kdyby už byl v novém domově. Malá velikost, 6 kg.

Scruffy je prostě zlatíčko. Je to velmi jemný a klidný pejsek. Scruffy je ten typ, který se nechce dostat do problémů. Velmi se upíná na svého člověka a skvěle se snáší i s ostatními psy. Na zahradě nás všude následuje a klidně si lehne pod židli, když se věnujeme jiným psům. Scruffy je milý i ke štěňatům, skvěle se chová v autě i u veterináře. Je také naučený na vodítko, zatím není čistotný, ale to určitě dožene co nevidět.

Pro Scruffyho hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 19.4.2023
Origin: owner surrender
Weight: 2.5 kg

SCRUFFY is looking for his forever home!!
Meet Scruffy, male, 3 years old, mixed breed, small size 6 kg. He has his first vaccination, is dewormed, Advocate treated and microchipped. He is not yet castrated, but after both vaccines Cool Critters will pay for his castration.
Scruffy is a fabulous little sweetheart. He is absolutely gentle and calm.🥰 Scruffy is the kind of guy that doesn’t want to get into troubles. He gets very attached to his human and he is great with other dogs. He follows us in the garden everywhere and he will lay calmly under the chair while we are paying attention to other dogs. Scruffy is very gentle with puppies, he behaves great in the car and at the vet. He is also leash trained, not yet toilet trained, but we believe that he will be toilet trained in no time.
If you can imagine being the right match for Scruffy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A