ČESKY:

Přijat do azylu: 15.5.2023
Původ: převzat z Rumunského útulku
Váha: 35.5 kg

❤ Duke hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Duke, pejsek, kříženec, přibližně 2 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Velká velikost, 32.5 kg.

Duke je úžasný pes. Je přátelský, něžný, skvěle se chová ke každému jinému psovi, je naprosto bezkonfliktní a miluje mazlení. Dospělé miluje a je zvyklý na starší děti. Duke je zachráněný pes z Rumunska, kterého v minulosti srazilo auto. Po nehodě nemohl několik měsíců chodit, ale jednoho dne jako zázrakem začal opět chodit. Vzali jsme ho k ortopedovi do Prahy a ten zjistil, že Duke má zlomeninu mezi prvním a druhým obratlem, ale že se vše krásně zahojilo. Nemá žádné potíže s chůzí ani s běháním.

Perfektně vychází s každým psem, říkáme mu také “štěněcí táta”, protože je milý a tolerantní i ke všem štěňatům. Pro Duka by bylo ideální, kdyby se mohl přestěhovat do domova s dalším psem, ale může být i psím jedináčkem, pokud bude mít dostatek interakcí s ostatními psy na procházkách. Vzhledem k prodělanému zranění z něj nikdy nebude parťák na běhání nebo turistiku, také by neměl chodit po schodech.

Duke se chce lidem zavděčit a je velmi chytrý. Dobře chodí na vodítku, umí jezdit v autě a rychle by pochopil i pravidla čistotnosti v domácnosti. Za jídlo by udělal cokoliv, takže není problém s ním trénovat za pamlsky.

Pro Duka hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 15.5.2023
Origin: from Romanian shelter
Weight: 35.5 kg

DUKE is STILL looking for his forever home!!

Not a single adoption application for this wonderful boy and he is now 9 months with us in the sanctuary!!😭
Meet Duke, male, 2 years old, mixed breed, large size, he weighs 32.5 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Duke is an amazing dog. He is so friendly, so gentle, he is absolutely amazing with each and every dog, he is completely conflict-free and he loves cuddles.🥰 Duke is great with people and he is used to older kids. Duke is a rescue from Romania who was in the past hit by a car. After the accident he couldn’t walk for several months, but one day he miraculously started walking again. We took him to an orthopedic specialist in Prague and he discovered that Duke had a fracture between the first and second vertebrae, but that all healed nicely. Duke has no troubles with walking or running.🙏
Duke is wonderful with each and every dog, we also call him “puppy daddy”, because he is absolutely the best and most tolerant dog with puppies.🐾💜 It would be ideal for Duke if he could move into a home with another dog, but he can also be the only dog at home as long as he would have enough interactions with other dogs. Due to his past injury he will never be a running or hiking partner, he also should not climb stairs.☝️
Duke is very people oriented and smart. He walks well on the leash, he is good in the car and he would be house trained in no time. Duke would do everything for food, he can be easily trained.
If you can imagine being the right match for Duke, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A