ČESKY:

Přijat do azylu: 14.5.2023
Původ: převzat po zemřelém majiteli
Váha: 9.2 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Mushroom, pejsek, kříženec, přibližně 6 let starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Zatím není kastrovaný, ale náš azyl bude organizovat a platit kastraci i kdyby už byl v novém domově. Malá velikost, 9 kg.

Mushroom je rozkošné zlatíčko. Je velmi submisivní, miluje lidi a rád se mazlí. Hezky se chová u veterináře i u kadeřníka a umí chodit na vodítku. Mushroom přišel o páníčka a volá po pozornosti, takže ideálně hledáme někoho, kdo s ním bude trávit hodně času a kdo například pracuje z domova nebo chodí do kanceláře kam by si ho mohl brát s sebou. Je málo až středně aktivní, takže by mohl být ideálním psem pro důchodce. Mohl by být v rodině se staršími dětmi (12 let a více), ale mladších dětí se rozhodně bojí a schovává se před nimi. Myslíme si, že není zvyklý být s dětmi.

Mushroom se skvěle snáší s ostatními psy a nevadí mu ani kočky. Je to jeden z nejšťastnějších psů, které jsme kdy potkali, vždy veselý a usměvavý.

Pro Mushrooma hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 14.5.2023
Origin: his owner died
Weight: 9.2 kg

MUSHROOM is looking for his forever home!!
Meet Mushroom, male, 6 years old, mixed breed, small size 9 kg. He is vaccinated, dewormed and microchipped. He is not yet castrated, but Cool Critters will arrange and pay for the castration.
Mushroom is an adorable little sweetheart.🥰 He is very submissive, loves people and loves getting cuddles. This boy is really well behaved at the vet and groomer and he knows the leash. Mushroom lost his owner and he is crying for attention, so ideally we are looking for an someone who spends a lot of time with him and who for example works from home or goes to a dog friendly office. He is low to medium active, so he could be an ideal dog for a retired person. He could be with older kids (12 years plus), but he is definitely afraid of younger kids and hides. We think that he is not used to being with children.
Mushroom is great with other dogs and he is ok with cats. He is one of the happiest dogs we have ever met, always cheerful and smiling.
If you can imagine being the right match for Mushroom, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A