ČESKY:

Přijata do azylu: 3.6.2023
Původ: nalezena v: Dobšín – Kamenice okr. Mlada Boleslav
Váha: 3.5 kg

Guinevere, kočka, 4 roky stará. Je čipovaná, očkovaná, kastrovaná. FIV a FeLV negativní.

Guinevere je klidná a něžná kočičí dáma. Zbožňuje lidi a byla by z ní úžasná rodinná kočka. U nás v azylu ji ostatní kočky šikanují, takže si myslíme, že bude šťastnější, když bude v novém domově kočičím jedináčkem. Je to velmi elegantní, ale také veliká kočičí dáma, váží 4 kg. Je velmi přítulná a moc ráda se mazlí.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 3.6.2023
Origin: found in Dobšín – Kamenice okr. Mlada Boleslav
Weight: 3.5 kg

GUINEVERE is looking for her forever home!!🏠
Meet Guinevere, female, 4 years old, she is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Guinevere is a calm and gentle cat lady.😻 She adores people and she would make a wonderful family cat. Here in our sanctuary she gets bullied by the other cats, so we think that she will be happier to be the only cat at home.🐾 She is a very elegant, but also huge cat lady, she weighs 4 kg. Guinevere is very affectionate and loves to be cuddled.
If Guinevere touched your heart and you think she can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7