ČESKY:

Přijat do azylu: 4.6.2023
Původ: nalezen v: Dobšín – Kamenice okr. Mlada Boleslav
Váha: 4 kg

Lancelot, kocourek, přibližně 1 rok starý. Je čipovaný, očkovaný a kastrovaný. FIV a FeLV negativní.

Velmi mazlivý kocourek s obličejem samý škrábanec a modřina, pravý Lancelot!!!
Lancelot miluje lidi a postará se o to, aby vám nikdy nechybělo mazlení. Lancelot miluje ležení na svých oblíbených lidech, je to dokonalý ohřívač pro nadcházející zimní období. Rád si hraje, není destruktivní a doma se chová vzorně.
Se svými dočasnými páníčky spí v posteli celou noc. Lancelot chce spoustu pozornosti jen pro sebe, takže bude ideální když bude doma kočičím jedináčkem.
Lancelot se nachází v Praze v dočasné péči a je možné ho tam navštívit.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 4.6.2023
Origin: found in Dobšín – Kamenice okr. Mlada Boleslav
Weight: 4 kg

LANCELOT is looking for his forever home!!🏠
Meet Lancelot, male, 1 year old, he is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
A very affectionate tom cat with a face all covered in scratches and bruises 😂 a true Lancelot!😻 Lancelot absolutely adores people and he is going to make sure that you will never run out of cuddles. Lancelot loves to lay on his favourite humans, he is the perfect hot-water bag for the upcoming winter season.😄 Lancelot loves to play with his feather toy. He is not destructive and behaves well at home.
He sleeps with his foster parents through the whole night. Lancelot enjoys lots of attention, so he is definitely the perfect only cat at home.🐾
Lancelot is currently in Prague in foster care and an be visited there!
If Lancelot touched your heart and you think he can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7