ČESKY:

Přijata do azylu: 22.5.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 14 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Freya, fenka, kříženka, 9 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 14 kg.

Freya je úžasná, chytrá a citlivá holčička. Při prvním setkání je velmi plachá, ale jakmile vám začne důvěřovat, je velmi přítulná a všude vás následuje. Freya se skvěle snáší se všemi psy a určitě by byla šťastnější, kdyby nebyla v novém domově psím jedináčkem. Freya hledá trpělivého páníčka, který má zkušenosti s plachými psy.

Freya je oddaná fenka s obrovským potenciálem. Ve správných rukou z ní bude úžasná parťačka do života!

Pro Freyu hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 22.5.2023
Origin: owner surrender
Weight: 14 kg

FREYA is looking for her forever home!!
Meet FREYA, female, 9 months old, mixed breed, medium size 14 kg. She is vaccinated, dewormed, castrated, anti-parasite treated and microchipped.
Freya is a wonderful, smart and sensitive girl.❤️ She is very shy when you first meet her, but once she trusts you she is very cuddly and follows you everywhere. Freya is great with all dogs and she would be certainly happier if she would not be the only dog at home.🐾 Freya is looking for a patient future owner who has experience with shy dogs.
Freya is a loyal dog with a huge potential. In the right the hands she will be an amazing dog!
If you can imagine being the right match for Freya, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A