ČESKY:

Přijata do azylu: 30.5.2023
Původ: nalezena na Slovensku
Váha: 5.8 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Topsy, fenka, kříženka, 3 měsíce stará. Má za sebou první očkování, je odčervená a čipovaná. Zatím není kastrovaná. V dospělosti očekáváme menší až střední velikost.

Topsy je veselá a milá holčička. Je úžasná k lidem a miluje děti. Bopsy se dobře snáší s ostatními psy a je dobře socializovaná se psy všech věkových kategorií a velikostí.

Jelikož je to ještě malé štěňátko, není zatím čistotná a neumí chodit na vodítku. Bude se muset všechno naučit úplně od začátku.

Pro Topsy hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 30.5.2023
Origin: found in Slovakia
Weight: 5.8 kg

TOPSY is looking for her forever home!!
Meet Topsy, female, 12 weeks old, mixed breed, expected to be small to smaller medium size in adulthood. She has her first vaccination, is dewormed and microchipped. She is not castrated.
Topsy is a happy and sweet little girl. 🥰 She is amazing with people and loves kids. Topsy is great with other dogs and well socialized with dogs of all ages and sizes.🐾
As Topsy is still a very young puppy she isn’t house or leash trained yet.
If you can imagine being the right match for Topsy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange the castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A.