ČESKY:

Přijati do azylu: 10.6.2023
Původ: nalezeni v Mladé Boleslavi
Váha: Taco 720g, Trixie 613g

Trixie a Taco, kočička a kocourek, 9 týdnů staří. Jsou odčervení, ošetření proti vnějším parazitům a mají za sebou první očkování.

Trixie a Taco jsou typická rošťácká koťata. Tihle dva si spolu rádi hrají s hracími myškami a každý den objevují spoustu nových věcí. Oba vzorně používají kočičí záchod. Pro Trixie a Taca hledáme co nejdříve domov, protože jsou to ještě velmi plachá koťata a potřebují socializaci. Ideální by bylo, kdyby našli domov společně, protože se mají moc rádi a potřebují jeden druhého.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 10.6.2023
Origin: found in Mlada Boleslav
Weight: Taco 720g, Trixie 613g

TRIXIE and TACO are looking for a home!!🏠
Meet Trixie (tortoiseshell) and Taco (black), female and male, 9 weeks old, they are dewormed, anti-parasite treated and have their first vaccination.
Trixie and Taco are typical mischievous kittens. These two love to play together with toy mice and discover lots of new things every day. Both use the cat toilet in an exemplary manner.😺We are looking for a home for Trixie and Taco as soon as possible, because they are still very shy kittens and need socialization. Ideally they should find a home together, because they love and need each other!😻
If Trixie and Taco have touched your heart, then hurry up and fill out the adoption application at the link below and contact us. 🐾🐾

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBJDe21FxsTl0aYDAw5TQm9gfvKTC-N-Hl_x5moz9v_J5prA/viewform