ČESKY:

Přijat do azylu: 13.6.2023
Původ: ze SLovenska
Váha: 8.5 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Kirk, pes, kříženec, 3.5 měsíce starý. Je očkovaný, odčervený a čipovaný. Zatím není kastrovaný. V dospělosti očekáváme střední velikost, momentálně váží 8.5 kg.

Kirk je chytrý a přítulný chlapeček. Je plný energie, ale umí se i uklidnit a rád se učí. Kirk miluje lidi a rád se mazlí, má rád dospělé i děti. Skvěle se snáší i s jinými psy.

Je to ještě štěně, musí se všechno postupně naučit, není ještě čistotný ani neumí chodit na vodítku.

Pro Kirka hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 13.6.2023
Origin: from Slovakia
Weight: 8.5 kg

KIRK is looking for his forever home!!
Meet Kirk, male, 3.5 months old, mixed breed, expected to be a medium size once adult, he now weighs 8.5 kg. He is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Kirk is a smart and cuddly little boy.🥰 He is full of energy, but also knows how to calm down and he is eager to learn. Kirk is great with people and loves to cuddle. One of his superpowers is that he is wonderful with children.❤ Kirk is great with other dogs.🐾 As Kirk is still a puppy he still needs to learn everything from scratch. He is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Kirk, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A