ČESKY:

Přijat do azylu: 13.6.2023
Původ: převzat od majitele spolu s maminkou Tori
Váha: 1.6 kg

❤ Pigglepop a Pipsqueak hledají domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Pigglepop a Pipsqueak, kříženci, 13 týdnů staří. Jsou očkovaní, odčervení a čipovaní. V dospělosti očekáváme že budou malé velikosti, momentálně váží každý okolo 2 kg.

Pigglepop a Pipsqueak jsou naprosto úžasní kluci. Oba zbožňují lidi, umí se skvěle chovat k dětem a rádi se mazlí. Oba bráškové se dobře snášejí s ostatními pejsky.

Pigglepop je rozhodně klidnější štěně, zatímco Pipsqueak je aktivnější a společenský, ale také trochu hysterka. Brášky je možné adoptovat společně nebo samostatně.

Jsou to ještě štěňata, musí se všechno postupně naučit, nejsou ještě čistotní ani neumí chodit na vodítku.

Pro Pigglepopa a Pipsqueaka hledáme milující a starostlivou rodinu, která jim dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 13.6.2023
Origin: owner surrender with his mother Tori
Weight: 1.6 kg

PIGGLEPOP and PIPSQUEAK are looking for their forever home!!
Meet Pigglepop and Pipsqueak, males, 13 weeks old, mixed breed, expected to be small size once adult. They are vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Pigglepop and Pipsqueak are absolutely wonderful little boys.🥰 Both adore humans, they are great with kids and they love to cuddle. The brothers are good with other dogs.🐾 As these jumping little jellybeans are still puppies they still need to learn everything from scratch. They are not yet house or leash trained.
Pigglepop is definitely the calmer puppy, while Pipsqueak is more active and outgoing, but also a little drama queen. The brothers can be adopted together or separately.
If you can imagine being the right match for Pigglepop or Pipsqueak, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A