ČESKY:

Přijata do azylu: 11.7.2023
Původ: převzata z Rumunského útulku
Váha: 17.8 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Burrito, fenka, kříženka, přibližně 5 let stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Menší střední velikost, momentálně má velkou nadváhu a potřebuje zhubnout.

Burrito je velmi laskavá a jemná psí dáma. Zbožňuje lidi a skvěle se snáší s dětmi. Umí chodit na vodítku, je čistotná, ráda jezdí autem a v bytě nic neničí. Obecně je to klidný pes, ale ráda si hraje a před jídlem z radosti pobíhá a dovádí. Burrito je s ostatními psy v pohodě, ale má ráda především takové psy, kteří respektují její osobní prostor. S kočkami vychází v pohodě.

Pro Burrito hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 11.7.2023
Origin: from Romania
Weight: 17.8 kg

BURRITO is looking for her forever home!!
Meet BURRITO, female, 5 years old, mixed breed, smaller medium size though she is very overweight at the moment. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.
Burrito is a very affectionate and gentle lady.❤️ She adores people and she is great with kids. Burrito walks well on the leash, is house trained, likes car rides and does not destroy anything in an apartment. She is in general a calm dog, but she loves to play and gets the zoomies before food time.🥰 Burrito is fine with other dogs, but she likes dogs that respect her personal space. Burrito is fine with cats.
🐾If you can imagine being the right match for Burrito, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A