ČESKY:

Přijat do azylu: 17.7.2023
Původ: převzat od majitele
Váha: 10.5 kg

❤ Jonas hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Jonas, pejsek, kříženec, přibližně 3.5 roku starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Menší střední velikost, 11 kg.

Jonas je takové rozkošné malé strašidýlko. Když k nám přišel, byl velmi nejistý a zmatený, ale s každým dalším dnem jeho sebevědomí roste. Teď už je čistotný, umí chodit na vodítku, zvládá cestovat v MHD a dokonce začíná být v pohodě i se životem ve městě. Jonas má rád lidi, ale zpočátku je spíše plachý a rezervovaný. Přestože to není ten nejmazlivější pes na světě, rád se nechá pohladit, ale sám se rozhoduje, kdy má na hlazení náladu. S dětmi je Jonas v pohodě, ale hodil by se spíš do rodiny ke starším a klidnějším dětem, protože příliš malé a hlasité děti ho někdy děsí.

Jonas výborně vychází s ostatními psy a rád si hraje. Byl by skvělým kamarádem k dalšímu psovi v domácnosti, ale je potřeba počítat s tím, že si hraje dost divoce, takže by to chtělo stejně akčního parťáka. Určitě by bylo pro Jonase nejlepší, kdyby nebyl v novém domově psím jedináčkem. S kočkami se snese.

Jonas je mladý a zdravý pes, ale má malý problém s očima. Jeho oči se neustále pohybují sem a tam, i když se na nic nedívá. Jonas se pravděpodobně narodil s poruchou okohybného jádra v mozkovém kmeni, která však není doprovázena jinými obtížemi. Jonas nemá problém s pohybem ani s orientací v prostoru. Tato porucha neovlivňuje a velmi pravděpodobně ani v budoucnu neovlivní kvalitu jeho života. To nám potvrdil i neurolog a zprávu z vyšetření máme k dispozici pro budoucí zájemce o adopci.

Jonáš se nachází v dočasné péči na Praze 9 a je možné ho tam navštívit.

Pro Jonase hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 17.7.2023
Origin: owner surrender
Weight: 10.5 kg

JONAS is STILL looking for his forever home!!

Please help us and SHARE!!🙏🙏
Meet Jonas, male, 3.5 years old, mixed breed, smaller medium size, he weighs 11 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Jonas is a wonderful little weirdo. 🥰 He was very unsure when he came to us, but every day his confidence is growing. Thanks to his amazing fosters he is now house and leash trained, knows public transport and he is managing the city. Jonas likes people, but he is rather shy and reserved when you meet him for the first time. Jonas is a smart boy, he learns new things every day and he also knows basic commands. Jonas is now a well behaved dog.🥰 Although Jonas is not the most cuddly dog ​​in the world, he likes being cuddled, but he decides when he wants affection. Regarding kids, Jonas could be only a good fit for older kids.
Jonas is good with other dogs and he loves to play. So if anyone is looking for a furry buddy then Jonas would be a wonderful friend to another dog at home.🐾 Jonas is ok with cats.🐱
Jonas is a young and healthy dog, but he has a small issue with his eyes. His eyes keep moving back and forth. Jonas was born with a disorder of the oculomotor nucleus in the brainstem, which however is not accompanied by other difficulties. Jonas has no problem with movement or orientation in space. This disorder does not affect and very likely will not affect the quality of his life in the future. This was confirmed to us by a neurologist and we have a report of the examination available for future adopters.❤️‍🩹
Jonas is right now in Prague 9 in foster care and can be visited there.

If you can imagine being the right match for Jonas, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A