ČESKY:

Přijata do azylu: 3.8.2023
Původ: nalezena v Dobrovicích
Váha: 1 kg

❤ Annie hledá domov ❤

Annie, kočka, 14 týdnů stará. Je čipovaná, očkovaná, ošetřená proti parazitům. FIV a FeLV negativní.

Annie je miloučká a hravá kočičí holčička. Je veselá a sebevědomá. Annie k nám přišla společně se svou sestrou Angie, která již našla domov. Obě koťátka měla najít domov současně, ale z adopce Annie sešlo. Nyní je sama a je jí smutno!

Annie se skvěle snáší s ostatními kočkami, takže by ideálně měla jít domů k jiné kočce! Annie je zvyklá na děti a skvěle s nimi vychází.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 3.8.2023
Origin: found in Dobrovice
Weight: 1 kg

ANNIE is looking for her forever home!!🏠

Meet Annie, female, 14 weeks old, she is microchipped, anti-parasite treated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.

Annie is a super sweet and playful little kitten.😻She is a happy and confident little girl. Annie came together with her sister Angie who already found a home. Both kittens were supposed to find a home at the same time, but Annie’s adoption fell through. Now she is on her own and sad!

Annie is great with other cats, so ideally she should go home to another cat! Annie is used to children and she great with them.😍

If Annie touched your heart, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7