ČESKY:

Přijati do azylu: 12.8.2023
Původ: nalezeni v Praze
Váha: 1 kg

❤ Chili a Tuna hledají domov ❤

Chili (černý) a Tuna (mourovatý), kocourci, 6 měsíců staří. Jsou čipovaní, očkovaní, FIV a FeLV negativní.

Tihle kocouří bráškové jsou naprosto úžasní. Tuna je mazlíček, který miluje sezení na klíně a spoustu pozornosti. Je to dobrodruh, zábavný a velmi okouzlující. Rád dostává pamlsky a každý den bude čekat u dveří, aby vás přivítal doma.
Chilli je rozkošný kocourek, který miluje hlazení a večerní společné válení na gauči. Je hravý, milující a nebudete se s ním nudit.
Bráškové jsou na sebe velmi vázaní, takže bychom byli moc rádi, kdyby našli domov společně. Chilli a Tuna jsou v současné době v Praze v dočasné péči a je možné je tam navštívit.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 12.8.2023
Origin: found in Prague
Weight: 1 kg

CHILI and TUNA are looking for their forever home!!🏠
Chili male (black) and Tuna male (tabby), 6 months old, microchipped, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
These two kittens are absolutely wonderful.😻 Tuna 🐟is an affectionate cat who loves sitting on laps and getting plenty of attention. He’s adventurous, funny, and very charming. He likes getting treats and will be waiting by the door each day to welcome you home.
Chilli 🌶 is an adorable cat who loves getting lots of strokes and curling up on the sofa in the evenings. He’s playful, loving, and has a very colourful personality.
The brothers are very attached to each other, so we we would be very happy if they would find a home together. Chili and Tuna are currently in Prague in foster care and can be visited there.
If the Chili and Tuna touched your heart, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7