ČESKY:

Přijat do azylu: 11.7.2023
Původ: z Rumunska
Váha: 7.2 kg

❤ Chaplin hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Chaplin, pejsek, kříženec, přibližně 3 roky starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Malá velikost, 7.2 kg.

Chaplin je miláček, který však stále ještě nenašel svého páníčka. Když k nám přišel, byl velmi vystrašený a stále se schovával v koutě. Den ode dne však jeho sebevědomí rostlo a nyní je z něj sebevědomý malý pejsek. Od té doby, co je Chaplin v dočasné péči, přestal štěkat na cizí lidi a chová se výborně. Chaplin je skvělý s ostatními psy a akceptuje kočky. Umí chodit na vodítku, je čistotný a v MHD se chová skvěle. Chaplin je loajální, přítulný a rád se mazlí. Obecně by bylo lepší, kdyby šel do domácnosti bez dětí, ale asi by si dokázal zvyknout na starší klidné děti, které se ke psům umí chovat.

Nachází se v dočasné péči v Brně a je možné ho tam navštívit.

Pro Chaplina hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 11.7.2023
Origin: from Romania
Weight: 7.2 kg

CHAPLIN is looking for his forever home!!

Meet Chaplin, male, 3 years old, mixed breed, small size, he weighs 7.2 kg. He is vaccinated, he is castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.

Chaplin is a sweet little soul who is dearly looking for his forever human. 🥰 When he came to us he was very scared and kept hiding in a corner. From day to day, however, his self-confidence grew and now he has blossomed into a stately little dog. Since Chaplin is in foster care he stopped barking at strangers and he is behaving like a really good dog. Chaplin is great with other dogs and accepting cats.🐾 He is house and leash trained and he behaves really well in public transport. Chaplin is loyal, affectionate and he loves to cuddle. In general we see Chaplin in a home without kids, but he is able to handle older kids who understand dogs.

Chaplin is now in foster care in Brno and can be visited there.

If you can imagine being the right match for Chaplin, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰

The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application
https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A