ČESKY:

Přijata do azylu: 16.7.2023
Původ: ze Slovenska
Váha: 13.2 kg

❤ Dori hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Dori, fenka, kříženka, 2 a půl roku stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům, kastrovaná a čipovaná. Střední velikost, 12 kg.

Dori je velmi chytrá fenečka. Umí si postavit hlavu, ale zároveň je velmi submisivní a věrná lidem, které miluje. Jakmile si získáte její důvěru, je z ní ten nejšťastnější a nejmazlivější pes na světě. Touží po lásce a pozornosti a udělá vše, co je v jejích silách, aby vás okouzlila.
Dori nemá příliš ráda děti. Trvalo jí velmi dlouho a chtělo to spoustu pamlsků, než začala tolerovat děti, které navštěvují pravidelně náš azyl. Dori je nejistá v blízkosti cizích lidí a trvá jí, než si na nové lidi zvykne. Je to hlasitá holčička a hlásí štěkotem všechno podezřelé, ale dobře reaguje na okřiknutí.
Dori se dobře snáší s ostatními psy a ráda si hraje, ale je to panovačná malá dáma. Myslíme si, že jeden z jejích praprarodičů musel být čivava. S kočkami vychází v pohodě.
Hezky chodí na vodítku, je čistotná a zvyklá na život ve městě. Dobře se chová v restauracích a v pohodě cestuje v autě. Dori umí základní povely. Před adopcí určitě nabízíme dočasnou péči na zkoušku.

Pro Dori hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 16.7.2023
Origin: from Slovakia
Weight: 13.2 kg

DORI is STILL looking for her forever home!!

Meet Dori, female, 2.5 years old, mixed breed 12 kg. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated, microchipped and castrated.

Dori is super smart little doggie.❤️ This girl has definitely a mind of her own, but in the same time Dori is very submissive and loyal to the people she loves. When Dori thinks that you are her human she is the happiest and cuddliest dog you will ever come across. She is hungry for love and attention and will do everything in her power to enchant you. Dori doesn’t like kids very much. It took her a very long time and lots of treats until she started to tolerate the kids who are visiting our sanctuary. Dori is unsure around strangers and it takes her time to get used to new people. She is a vocal little girl and barks if she is suspicious of something, but Dori responds well to corrections.
Dori is good with other dogs and likes to play, but she is a bossy little lady. We think that one of her great-grandparents must have been a Chihuahua. Dori is good with cats.🐾
This smart little girl walks well on the leash, is house trained and is used to the city. She behaves good in restaurants and travels well in the car. Dori knows basic commands. We definitely offer foster care before adopting.
If you can imagine being the right match for Dori, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A