ČESKY:

Přijat do azylu: 12.9.2023
Původ: z Kataru
Váha: 18.8 kg

❤ Oscar hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Oscar, pejsek, kříženec, přibližně 11 měsíců starý. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Střední velikost, 18.8 kg.

Oscar je inteligentní a na lidi orientovaný pes. Zbožňuje dospělé a skvěle vychází s dětmi. Je velmi chytrý a atletický. Oscar se skvěle snáší s ostatními psy, i když jeho hra a honičky jsou občas trochu drsnější. V pohodě funguje i s kočkami. Umí chodit na vodítku a miluje procházky, byl by skvělým parťákem pro turisty a běžce. Oscar byl zachráněn z Kataru, takže nemůže být venkovním psem, protože není zvyklý na zimu. Než se dostal k nám do azylu, žil několik dní v domě a zvládal tam čistotnost a neměl tendenci nic ničit.

Pro Oscara hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 12.9.2023
Origin: from Qatar
Weight: 18.8 kg

OSCAR is looking for his forever home!!
Meet Oscar, male, 11 months old, Saluki mixed breed, medium size, he weighs 18.8 kg. He is vaccinated, castrated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Oscar is an intelligent and people oriented dog. 🥰 Oscar adores people and is great with kids. He is very smart and athletic. Oscar is great with other dogs, although his play and chase gets a little rough at times. Oscar is also good with cats.🐾 He knows the leash and loves to go for walks, in fact he would be a brilliant outdoor partner for hikers and runners. Oscar is a rescue from Qatar, so he cannot be an outside dog as he is not used to the cold. Before he came to us he lived for a few days in a house and no accidents or destructive behavior.
If you can imagine being the right match for Oscar, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A