ČESKY:

Přijat do azylu: 7.9.2023
Původ: nalezen v Mladé Boleslavi
Váha: 1.5 kg

Phillip, kocourek, přibližně 6 měsíců starý. Je čipovaný, očkovaný a kastrovaný. FIV a FeLV negativní.

Phillip je roztomilé koťátko. Chvíli mu trvá, než si zvykne na lidi a nové prostředí, ale jakmile se cítí v bezpečí, je rád vždy tam, kde se něco děje. Phillip se skvěle snáší s ostatními kočkami, okamžitě se skamarádil se svým kočičím bráškou v dočasné péči a rád si hraje a tulí se. Byl by skvělým společníkem pro další kočku v domácnosti. Pochopte prosím, že ho nemůžeme nechat jít do domácnosti kde by byl kočičím jedináčkem, byl by velmi nešťastný. Phillip je velmi zvědavý na své okolí a spí u svých dočasných páníčků v nohách postele. Také místo mňoukání spíš cvrliká. Je tak rozkošný!
Momentálně se nachází v Praze v dočasné péči a je možné ho tam navštívit.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 7.9.2023
Origin: found in Mlada Boleslav
Weight: 1.5 kg

PHILLIP is looking for his forever home!!🏠
Meet Phillip, male, about 6 months old, he is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Phillip (the little boy with the blue collar) is a sweet little kitten.😻 It takes him a while to get used to people and a new surrounding, but once he feels safe he likes to always be where the action is. Phillip is great with other cats and immediately befriended his cat foster brother and loves to play and snuggle. He would be a super companion to another cat at home. Please understand that Phillip cannot be the only cat at home, he would be very unhappy.🐾 Phillip is very curious about his surroundings and sleeps with his fosters at the foot of the bed. He also chirps instead of meowing 😂 he is so adorable!
He is currently in Prague in foster care and can be visited there.
If Phillip touched your heart and you think he can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7