ČESKY:

Přijata do azylu: 18.9.2023
Původ: ze Slovenska
Váha: 7.9 kg

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Bubbles, fenka, kříženka, 3.5 měsíce stará. Má za sebou první očkování, je odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Zatím není kastrovaná. V dospělosti očekáváme střední velikost, momentálně váží 7.9 kg.

Bubbles je chytrá a něžná holčička. Je velmi hravá, vyhledává pozornost a ráda se mazlí. Bublinka se dobře snáší s dětmi, ale pokud ji zvednete příliš rychle nebo ji držíte proti její vůli, bojí se a ječí, takže děti musí být dostatečně staré, aby pochopily, jak se má se psy jednat. Bubbles je velmi citlivá fenka, takže hledáme trpělivé a zkušené budoucí majitele. Bubbles se skvěle snáší s ostatními štěňaty v našem útulku. S kočkami jsme ji zatím netestovali.

Jelikož je to ještě malé štěňátko, není zatím čistotná a neumí chodit na vodítku. Bude se muset všechno naučit úplně od začátku.

Pro Bubbles hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 18.9.2023
Origin: from Slovakia
Weight: 7.9 kg

BUBBLES is looking for her forever home!!
Meet Bubbles, female, 3.5 months old, mixed breed, expected to be a medium size once adult, she now weighs 7.9 kg. She has her first vaccination, is dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Bubbles is a smart and gentle little girl.🥰 She is very playful and she is looking for attention and she loves cuddles. Bubbles is good with kids, but she gets scared and yelps if you pick her up too quickly or hold her against her will, so the kids need to be old enough to understand how to interact with dogs. Bubbles is a very sensitive girl, so we are looking patient and knowledgeable future owners. Bubbles is great with the rest of the puppies in our sanctuary. We haven’t tested her with cats.🐾
As Bubbles is still a puppy she still needs to learn everything from scratch. She is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Bubbles, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A