ČESKY:

Přijata do azylu: 18.9.2023
Původ: ze Slovenska
Váha: 6.85 kg

❤ Buttercup hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Buttercup, fenka, kříženka, 4 měsíce stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Zatím není kastrovaná. V dospělosti očekáváme střední velikost.

Buttercup je aktivní a přítulná holčička, ale je také velmi citlivá a nervózní. Když se Buttercup bojí, má tendenci naříkat nebo utéct. Nyní je Buttercup dobře socializovaná se všemi psy v našem útulku, ale většinou se bojí každého nového psa, takže potřebuje dostatek času na seznamování. Stejně tak s lidmi, Buttercup je nyní skvělá s lidmi a dětmi, které zná, ale může se bát, když potká nové lidi nebo velkou skupinu lidí. Hledáme zkušeného a trpělivého páníčka, který Buttercup dá tolik času, kolik potřebuje, aby z ní vyrostla sebevědomá fenka. Ve městě by mohla žít pouze v případě, že bude mít po svém boku někoho, kdo má zkušenosti s bojácnými psy. Není vhodná k malým dětem, na starší klidné děti by si dokázala zvyknout.

Jelikož je to ještě malé štěňátko, není zatím čistotná a neumí chodit na vodítku. Bude se muset všechno naučit úplně od začátku.

Pro Buttercup hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 18.9.2023
Origin: from Slovakia
Weight: 6.85 kg

BUTTERCUP is looking for her forever home!!
Meet BUTTERCUP, female, 4 months old, mixed breed, expected to be medium size once adult. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Buttercup is an active and cuddly little girl, but she is also very sensitive and nervous. When Buttercup gets afraid she tends to scream or run away. Now, Buttercup is well socialized with all dogs in our sanctuary, but she is usually afraid of any new dog, so she needs a slow introduction. 🐾 The same with people, Buttercup is now great with people and kids she knows, but she can get scared when she meets new people or a large group of people. We are looking for an experienced and patient owner, who will give Buttercup all the time she needs to grow into a confident adult dog.🥰 She can only move into the city if she has someone at her side who has experience with fearful dogs.
As Buttercup is still a puppy she still needs to learn everything from scratch. She is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Buttercup, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A