ČESKY:

Přijat do azylu: 16.9.2023
Původ: Mladá Boleslav
Váha: 2.5 kg

❤ Kryštof hledá domov ❤

Kryštof, kocourek, přibližně 5.5 měsíce starý. Je čipovaný, očkovaný. FIV a FeLV negativní. Brzy ho čeká kastrace.

Kryštof je přátelský, roztomilý a úžasný kocourek. Naprosto zbožňuje lidi a touží po pozornosti. Kryštof a jeho “cvrlikání” budou v těchto chladných zimních dnech úžasným doplňkem vašeho domova, protože se rád přitulí a spí na svém oblíbeném člověku. Kryštof by byl v novém domově nejraději kočičím jedináčkem, aby měl všechnu pozornost pro sebe.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 16.9.2023
Origin: Mladá Boleslav
Weight: 2.5 kg

Kryštof is looking for his forever home!!🏠

Meet Kryštof, male, about 5.5 months old, he is microchipped, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV. He will be soon castrated.
Kryštof is a super friendly, cute and wonderful little boy.😻He absolutely adores people and is longing for attention. Kryštof and his little chirping sounds would be a wonderful addition to your home in these cold winter days, because he loves to snuggle up and sleep on his favourite human. Kryštof is happier to be the only cat at home.🐾
If Kryštof touched your heart and you think he can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻 https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7