ČESKY:

Přijata do azylu: 18.9.2023
Původ: převzata od majitele
Váha: 5.4 kg

❤ Sandy hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Sandy, fenka, kříženka, 7 měsíců stará. Je očkovaná, odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Zatím není kastrovaná. V dospělosti očekáváme malou velikost.

Sandy je velmi hravá a aktivní holčička. Když k nám Sandy přišla, velmi se bála lidí a psů, ale nyní je dobře socializovaná a k dospělým i dětem je jako andílek. Sandy se skvěle snáší s dospělými psy v našem útulku, ale v blízkosti ostatních štěňat má tendenci být panovačná a chránit si jídlo. Sandy je k lidem velmi submisivní a miluje děti, takže si myslíme, že by z ní byl skvělý rodinný pes. Její budoucí majitelé by měli mít základní zkušenosti se psy, protože Sandy umí být pěkně tvrdohlavá a má tendenci hlídat.

Jelikož je to ještě malé štěňátko, není zatím čistotná a neumí chodit na vodítku. Bude se muset všechno naučit úplně od začátku.

Pro Sandy hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 18.9.2023
Origin: owner surrender
Weight: 5.4 kg

SANDY is looking for her forever home!!
Meet SANDY, female, 7 months old, mixed breed, expected to be small size once adult. She is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Sandy is a very playful and active little girl.🥰 When Sandy came to us she was really scared of people and dogs, but now she is well socialized and a little angel with people and kids. Sandy is great with the adult dogs in our sanctuary, but she tends to be bossy and food protective around the other puppies.🐾 Sandy is very submissive with people and she loves kids, so we think that she would make a wonderful family dog. Her future owners should have basic dog experience, because Sandy can be very stubborn, and she tends to guard.
As Sandy is still a puppy she still needs to learn everything from scratch. She is not yet house or leash trained.
If you can imagine being the right match for Sandy, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and arrange for castration in adulthood. Please message us on facebook or send us an email to highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A