ČESKY:

Přijat do azylu: 29.10.2023
Původ: převzat od majitele
Váha: 42 kg

❤ Thor hledá domov nebo dočasnou péči ❤

Protože Thor prochází léčbou, hledáme pro něj buď domov a nebo alespoň dočasnou péči. Veškeré výdaje za léčbu srdeční červivosti a za následnou kastraci uhradí náš azyl.

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A a nebo formulář dočasné péče, který naleznete zde: https://forms.gle/hL1TANLxfuYbSpjP6. Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění formuláře). Děkujeme za pochopení.

Thor, pejsek, středoasijský pastevecký pes, přibližně 7.5 roku starý. Je očkovaný, odčervený, ošetřený pipetou proti vnějším parazitům a čipovaný. Zatím není kastrovaný. Velká velikost, 42 kg, potřebuje přibrat.

Thor je velký medvídek. Miluje dospělé a s dětmi, které k nám chodí na návštěvu, se snáší dobře, ale vzhledem k jeho velikosti ho doporučujeme spíše ke starším dětem. Thor je v pohodě i s jinými psy, i když ho momentálně držíme odděleně, protože není zatím kastrovaný. U veterináře se chová výborně a rád chodí na procházky. Co se týká čistotnosti si nejsme stoprocentně jistí, ale většinou si udržuje kotec v čistotě. S kočkami být nemůže. Miluje pobyt venku a vzhledem k plemeni by mohl být dobrým hlídacím psem, takže si myslíme, že by pro něj byl ideální dům se zahradou.

Thor byl zachráněn z Ukrajiny, kde byl nalezen na ulici. Když ho našli, byl velmi nemocný a podvyživený. Je pozitivní na srdeční červivost, ale ve velmi raném stádiu, což znamená, že léčba obnáší pouze podání pipety na kůži každý měsíc. Léčba potrvá ještě rok a náklady na ni samozřejmě uhradíme. Po ukončení léčby bude Thora čekat kastrace, kterou také bude organizovat a hradit náš azyl.

Thorovi je v azylu velmi smutno, protože nemá tolik pozornosti, kolik by si přál. Tolik by chtěl mít svou rodinu. Kdykoli ho lidé navštíví, Thor se rozzáří a předvádí šťastné tanečky. Moc potřebuje mazlení.

Pro Thora hledáme milující a starostlivou rodinu, která mu dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 29.10.2023
Origin: owner surrender
Weight: 42 kg

Thor is looking for a foster or his forever home!!
Meet Thor, male, 7.5 years old, Central Asian Shepherd dog, large size, he currently weighs 42 kg (he still needs to gain weight). He is vaccinated, dewormed, anti-parasite treated and microchipped. He is not yet castrated.
Thor is big and soft teddy bear.🥰 He loves people and he is good with the kids who are visiting our sanctuary, but considering his size we recommend him being with older kids. Thor is ok with other dogs, although we keep him currently separated as he isn’t castrated.🐾 Thor is good at the vet and he loves to go for walks. Considering house training we are not 100 % sure, but he mostly keeps his kennel clean. Thor is not good with cats. He loves being outside and according to his breed he might be a good guard dog, so we think a house with a garden could be ideal for him.
Thor is a rescue from Ukraine who was found on the streets. When he was found he was very sick and malnourished. Thor has heartworm, but at a very early stage, meaning that it is mild and easily treatable with monthly spot ons. The treatment lasts for another year and we will of course cover the costs. Once the treatment is finished he should be fully healthy.❤️‍🩹
Thor is very sad here, because he is on his own and really loves being around people.😥 Whenever people pay him a visit, Thor lights up and does a little happy dance. He really needs cuddles.
If you can imagine being the right match for Thor, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
Please fill out an adoption application if you are interested in adopting.

https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A

Please fill out a foster application if you are able to foster.

https://forms.gle/hL1TANLxfuYbSpjP6