ČESKY:

Přijat do azylu: 24.11.2023
Původ: nalezen v Mladé Boleslavi
Váha: 2 kg

❤ Dylan hledá domov ❤

Dylan, kocourek, přibližně 5 měsíců starý. Je čipovaný s očkovaný. FIV a FeLV negativní. Brzy ho čeká kastrace.

Dylan je úžasný kočičí kluk. Je velmi přátelský, mazlivý a také hravý. Dylan miluje dospělé a má rád i děti. Miluje ostatní kočky a moc by si přál mít doma kočičího kamaráda, se kterým by si mohl hrát. Dylan je dlouhosrstý kocour a potřebuje denně česat.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 24.11.2023
Origin: found in Mladá Boleslav
Weight: 2 kg

DYLAN is looking for his forever home!!🏠
Meet Dylan, male, 5 months old, he is microchipped, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV. He will be castrated soon.
Dylan is a wonderful little boy.😻 He is so friendly, cuddly and really playful. Dylan loves people and he is also good with kids. He loves other cats and would really love to have a cat buddy at home to play with.🐾 Dylan is a long-haired cat and needs daily brushing.
If Dylan touched your heart and you think he can be the right fit for your home, then hurry up and fill out an adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾😻
https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7