ČESKY:

Přijata do azylu: 18.12.2023
Původ: z Kataru
Váha: 4 kg

❤ Princess hledá domov ❤

Princess, kočka, přibližně 2 roky stará. Je čipovaná, očkovaná, kastrovaná a ošetřená proti parazitům. FIV a FeLV negativní.

Princess je úžasná kočičí dáma s velkýma zelenýma očima, která se vám za vaši pozornost odmění mazlením, nádherným vrněním a jemným okusováním prstů. Vychází v pohodě s ostatními kočičkami a je zvyklá na malé psy. Její dočaskářka říká, že si skvěle zvyká v novém prostředí! Princezna je velmi nezávislá a ráda se nahlas projevuje. Má moc ráda svou kočičí spolubydlící v dočasné péči. Občas ji trošku okusuje, ale nikdy se nestalo, že by se chtěla prát nebo třeba jen zasyčela. Zpočátku Princess s mazlením a tulením váhala, ale teď už o ně přímo žadoní. Je z ní prostě zlatíčko!

Princess byla zachráněna z Kataru. Valerie, která pracuje jako lékařka v Dauhá, nedokáže zavírat oči před zvířaty v nouzi a na své soukromé náklady zachraňuje kočky a psy a zajišťuje jejich převoz do České republiky.

Princess se nachází v dočasné péči v Kladně a je možné ji tam navštívit!

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1 500 Kč. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 18.12.2023
Origin: from Qatar
Weight: 4 kg

PRINCESS is looking for her forever home!!🏠

Please help us and SHARE!!🙏
Meet PRINCESS, female, 1 year and 9 months old, she is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Princess is a wonderful cat lady with big green eyes who will reward you with cuddles, a wonderful purr and some gentle finger biting.😻 Princess likes other cats and she is used to small dogs. 🐾 Her foster is saying that she is adjusting great! Princess is very independent and vocal. She loves her foster mom’s cat. She does nibble occasionally, but she has never swiped or even hissed. At first Princess was hesitant with pets and cuddles, but now she is begging for them. Overall Princess is a sweetheart!🥰
Princess is a rescue from Qatar. Valerie, who works as a doctor in Doha, can’t turn a blind eye on animals in need and rescues at her private expenses cats and dogs and arranges their transport to the Czech Republic.🙏
Princess is right now in Kladno in foster care and can be visited there!
If Princess touched your heart and you think she can be the right fit for your home, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾
https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7