ČESKY:

Přijat do azylu: 18.12.2023
Původ: z Kataru
Váha: 4 kg

❤ Tiger hledá domov ❤

Tiger, kocourek, přibližně 3 roky starý. Je čipovaný, kastrovaný a očkovaný. FIV a FeLV negativní.

Tiger je sebevědomý a přítulný kocourek. Zbožňuje muže. Ženy jsou podle něj fajn, ale muži jsou lepší. Tiger je zvyklý na ostatní kočky a malé psy.
Tiger rád sedává u okna a pozoruje ptáky. Také se velmi rád dívá na televizi a samozřejmě dává přednost pořadům s ptáky. Má také rád vysoká místa, takže pokud plánujete adopci tohoto úžasného kocourka, největší radost mu uděláte, když mu pořídíte vysoký kočičí strom. Tiger má rysy orientální kočky, má dlouhé nohy a štíhlé tělo, světlý nos a velké tlapky. Nejraději spí v posteli se svými lidmi.
Tiger se nachází v Praze v dočasné péči a je možné ho tam navštívit.

Pokud si myslíte, že se hodí právě k vám, neváhejte se nám ozvat! 🙂

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7 . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

ENGLISH:

Entered shelter: 18.12.2023
Origin: from Qatar
Weight: 4 kg

TIGER is looking for his forever home!!🏠

Meet TIGER, male, 2 years and 8 months old, he is microchipped, castrated, vaccinated and tested negative for FIV and FeLV.
Tiger is a confident and cuddly boy.😻 He absolutely loves men. Women are fine, however men are better.😻 Tiger is used to other cats and small dogs. 🐾
Tiger loves to sit by the window and watch birds. Tiger is also very passionate about watching TV and of course he prefers shows with birds. He also likes high places, so if you are planning to adopt this wonderful boy, you would make Tiger most happy if you are going to provide him with a high cat tree.🥰 Tiger has features of an oriental cat, he has a long legs and a slim body, a bright nose and big paws. Tiger prefers to sleep in the bed with his humans.😻
Tiger is right now in Prague in foster care and can be visited there.
If Tiger touched your heart, then hurry up and fill out the adoption application on the link below and contact us. 🐾🐾
https://forms.gle/kR2oDnjYgsPvbSCK7