ČESKY:

Přijata do azylu: 02.03.2024
Původ: převzata od majitele
Váha: 5.5 kg

❤ Luna hledá domov ❤

Podmínky adopce jsou podpis adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 3 900 Kč. Také je nutné zajistit KASTRACI V DOSPĚLOSTI. Napište nám prosím email na adresu hello@coolcritters.org a vyplňte Adopční formulář, který naleznete zde: https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A . Kvůli momentální situaci Vám nejsme schopni odpovídat na telefonáty. Je nutné si před návštěvou domluvit konkrétní den a čas, kdy dorazíte (domlouvá se po vyplnění adopčního formuláře). Děkujeme za pochopení.

Luna, fenka, kříženka, 3 měsíce stará. Má za sebou první očkování, je odčervená, ošetřená pipetou proti vnějším parazitům a čipovaná. Zatím není kastrovaná. Váží 5.5 kg, v dospělosti očekáváme menší střední velikost.

Luna je chytrá a energická holčička. Je to fenečka s charakterem a hledá zkušeného majitele, který bude schopen tuto svéhlavou mladou dámu vychovat! Luna potřebuje pravidla a hranice. Vypadá k zulíbání, ale už ve svém útlém věku je to hlasitý hlídací pes a ochránce svých lidí. V restauraci vám nestihnout donést jídlo, pokud nebudete mít malou Lunu pod kontrolou. Klidně vás bude bránit před servírkou!

Luna je velmi zvědavá a chytrá. Za jediný den se toho naučila tolik. Dobře chodí na vodítku, zvládá město, zdolává schody a ani jí moc nevadí doprava, i když běžcům by nejraději zabránila v jejich jarním tréninku. Luna ještě není zcela čistotná, ale je naučená na čůrací podložku.

Vychází dobře s ostatními psy. Velmi ráda si hraje a vůči větším psům neprojevuje žádný strach.

Pro Lunu hledáme milující a starostlivou rodinu, která jí dopřeje pozornost, péči a kvalitní stravu. Dejte nám vědět, jestli nechybí právě vám ❤

ENGLISH:

Entered shelter: 02.03.2024
Origin: owner surrender
Weight: 5.5 kg

LUNA is looking for her forever home!!

Meet Luna, female, 3 months old, mixed breed 5.5 kg, expected to be smaller medium size once adult. She has her first vaccinations, is dewormed, anti-parasite treated and microchipped.
Luna is a smart and energetic little girl.❤️ She is real character and is looking for an experienced owner who will be able raise this headstrong little lady! Luna needs rules and boundaries. She looks all cute, but she is already at her very young age a vocal guard dog and protective of her people. In a restaurant you won’t get your Eggs Benedict served, if you don’t have little Luna under control. She will go after that breakfast waitress!🤣
Luna is very curious and smart. In just one day she learnt so much. She walks well on the leash, she manages the city, she conquers stairs and she isn’t much bothered by traffic, although she would really like to stop these runners from their spring training.🤗 Luna is not yet fully house but pee pad trained.
Luna is good with all dogs. She really loves to play and shows no fear towards bigger dogs.🐾
If you can imagine being the right match for Luna, then hurry up and contact us!! ❤🐾🥰
The conditions of adoption are signing an adoption contract, which includes to pay an adoption donation and to arrange for castration in adulthood.
Please message us on facebook or send us an email which will highlight your interest and complete an adoption application https://forms.gle/kg855WvLQTwZXPX4A